RT Hadron - шаблон joomla Joomla

Придніпровська державна академія фізичної культури і спорту

Субота, квітня 20, 2024

Оголошення

Міжнародна науково-практична конференція «Основні напрямки розвитку фізичної культури, спорту, фізичної терапії та ерготерапії» - 2021

28-29 жовтня 2021 року у Придніпровській державній академії фізичної культури і спорту буде проводитися Міжнародна науково-практична  конференція «Основні напрямки розвитку фізичної культури, спорту, фізичної терапії та ерготерапії».

До участі у конференції запрошуються фахівці з фізичної культури, спорту, фізичної терапії та ерготерапії, спортивної медицини, валеології та адаптивної фізичної культури.

Для участі у конференції просимо Вас подати в Оргкомітет статті за темою власних наукових досліджень. Вимоги до публікацій

Матеріали конференції будуть надруковані у фаховому виданні “Спортивний вісник Придніпров’я”, кожній статті буде присвоєно DOI.

Для участі у конференції необхідно до 01 липня 2021 р. подати заявку на участь та статтю для опублікування у фаховому  журналі “Спортивний вісник Придніпров’я” на e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

Організаційний комітет