RT Hadron - шаблон joomla Joomla

Придніпровська державна академія фізичної культури і спорту

Четвер, березня 28, 2024

Вітання професору Андрюшиній Любові Леонідівні з ювілеєм

Шановна Любов Леонідівна, присвятивши своє життя педагогічній діяльності Ви багато років працюєте в академії.

Вчений секретар Вченої Ради академії Ви організовуєте і координуєте її роботу з структурними підрозділами академії у виконанні планів і програм, в підвищенні ефективності її діяльності, контролюєте виконання прийнятих Радою рішень.

Очолюючи кафедру педагогіки і психології Ви внесли значний вклад в посиленні науково-педагогічного складу викладачами високої наукової кваліфікації.

Досвідчений викладач і організатор навчального процесу Ви, з співробітниками кафедри, забезпечили підготовку фахівців для сфери фізичної культури і спорту сучасною навчальною та методичною літературою.

Всі Ваші життєві успіхи і досягнення стали можливими завдяки Вашій великій працьовитості і високої відповідальності, цілеспрямованості, принциповості, чуйної інтуїції у вирішенні питань освітнього процесу, наукових проблем ти вихованні молоді.

У цей знаменний день прийміть наші щирі привітання з днем народження і побажання Вам, шановна Любов Леонідівна, міцного здоров'я, творчого довголіття, щастя, благополуччя, нових добрих справ, здійснення всіх задумів.

Керівний склад академії, профспілковий комітет.