RT Hadron - шаблон joomla Joomla

Придніпровська державна академія фізичної культури і спорту

Субота, квітня 20, 2024

День знань - 2017

1 вересня у стінах Придніпровської державної академії фізичної культури і спорту відбулось урочисте відкриття нового навчального року – День знань.

Зі словами вітання та побажання успіхів у навчанні виступив ректор академії, доктор педагогічних наук, професор Савченко Віктор Григорович. За традицією ректор академіївручив першокурсникам символічні атрибути посвячення – студентський квиток та залікову книжку. До привітань та поздоровлень долучились студенти-старшокурсники: чемпіони Європи 2017 року по греблі на байдарках та каное Філатов Денис та Даниленко Дмитро; а також чемпіонка Універсіади 2017 року по художній гімнастиці Сич Дар’я та призерка Універсіади 2017 року Луценко Катерина. Разом з першокурсниками, від імені студентської молоді академії «Присягу студента ПДАФКіС» зачитала КМС з акробатики, Ситнікова Альона.

Набір 2017 року – особливий. Це перший набір в Придніпровську державну академію фізичної культури і спорту! А також, це перший набір на спеціальність «Фізична терапія, ерготерапія».

Шановні першокурсники, успіхів Вам у навчанні.

Викладач кафедри спортивних ігор, к.фіз.вих, Соловей Дмитро Олександрович.