RT Hadron - шаблон joomla Joomla

Придніпровська державна академія фізичної культури і спорту

Вівторок, квітня 16, 2024

ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Фізичне виховання» - 2017

5-7 квітня 2017 року в Національному університеті фізичного виховання і спорту України (м. Київ) відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Фізичне виховання».

В олімпіаді брали участь 75 студентів з 30 вишів України. Умовами олімпіади було передбачено проведення чотирьох конкурсних завдань. Кожен учасник олімпіади у творчому конкурсі надав відеоролик реклами спеціальності «Фізичне виховання» з метою популяризації професії вчителя фізичної культури та залучення абітурієнтів до Придніпровської державної академії фізичної культури і спорту. Також студенти виконували практичні завдання; брали участь у дебатах, висловлюючи власні точки зору на існуючи проблеми у виборі ефективних шляхів щодо впровадження національної ігрової культури в процес фізичного виховання школярів.

За результатами олімпіади грамотою за ІІ місце нагороджена студентка 4 курсу факультету фізичного виховання ПДАФКіС Бурлака Любов, сертифікати участі в олімпіаді отримали студенти 3 курсу факультету фізичного виховання Благіст Кирило та Євлахіна Дар’я.

Проректор з наукової діяльності, д. фіз. вих., професор, член-кореспондент Української академії наук - Москаленко Наталія Василівна.